Beleeftuin

 

Proeven, beleven, spelen,

ontdekken & leren

NIEUW! bij Restaurant StrAnders

Een beleeftuin!

Begin 2022 is er een geheel nieuwe speeltuin aangelegd in de tuin bij Restaurant StrAnders.

Natuurlijke tinten, hout en uitdaging!

JP GARDENS heeft afgelopen zomer prachtige plantenbakken geleverd met kruiden, bloemen & fruit.
In de beleeftuin liggen diverse educatieve spellen om kinderen te laten zien waar het voedsel vandaan komt en ook te stimuleren om meer te bewegen! 

Het fruit en de kruiden gebruiken we  voor de gerechten in onze keuken.

Door gebruik te maken van uitgekiende beplanting wordt ook een bijdrage geleverd aan de verbetering van het milieu en de biodiversiteit.

De beleeftuin bij Restaurant StrAnders wordt mede mogelijk gemaakt door:
Iepen Mienskipsfûns

  Wat kunnen we voor jou betekenen?

  Neem contact met ons op

  Adres

  Restaurant StrAnders

  Strandweg 71

  9164 KA Buren

  Telefoon & Whatsapp

  0519 543029
  06 10 514 376

  Recensies

  Bij stranders krijg je een prijs kwaliteit verhouding die je nog weinig tegen komt in de horeca!

  Voor de zoveelste keer een top ervaring. Bediening weet waar het om draait en dat is de beleving! Van het brengen van de dagverse vis aan tafel tot aan de keuze van de kazen voor het kaasplankje, alles klopt. Het voorgerecht met coquilles is een echte aanrader en mocht je net als ik niet kunnen kiezen voor een soort vis als hoofdgerecht dan is de keuze voor de warme seaplatter een echte aanrader. Hierbij is de zeewolf de ster en het sliptong de klassieker! Bij stranders krijg je een prijs kwaliteit verhouding die je nog weinig tegen komt in de horeca!

  Ook de desserts zijn zeker niet verkeert.

  Als je een vismaaltijd zoekt is dit waarschijnlijk de plek om te eten op Ameland. Binnen kan je uit verscheidene luxe vismaaltijden kiezen. Waaronder plates met meerdere vissoorten. Ook een schelpdieren variant bestaat hiervan. Ook de desserts zijn zeker niet verkeert. Ook bij het afhalen van gefrituurde vis kan je lekker eten verwachten. De patat is (dikke) boeren friet met schil, ook bij afhalen niks mis mee maar ongewoonlijk en misschien niet ieders smaak

  Voor de mensen die van vis houden een van de leukere restaurants van Ameland.

  Lekker eten en met zorg bereid. Er wordt rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren en de sfeer is gezellig. Voor de mensen die van vis houden een van de leukere restaurants van Ameland.