Foodtruck & Events

 

Event: Midzomerfeest

Bites & Drinks

Ieder jaar staat het dorp Buren (eind juli) weer in het teken van Midzomerfeest. Het gehele terrein word omgetoverd tot speel- en activiteitenterrein voor jong en oud.
Er zijn diverse muziekoptredens en gezellige bands. Voor de lekkere trek bent u dit jaar ook bij het Midzomerfeest Buren aan het juiste adres!

Maak een smakelijke ontdekkingstocht door het diverse aanbod van streetfood. Proef de specialiteiten van de ambachtelijke slager uit het dorp, de lekkerste ribs en grilburgers, Amelander lamsspecialiteiten. Maar ook seafood vers van de zee met bubbels. Voor de liefhebbers van zoetigheid; diverse huisgemaakte taartjes en gebakjes met als dorstlesser heerlijke fruitwaters en groene thee vers uit de tuin.

Geef je een verjaardagsdiner, borrel of wil je een ander bijzonder moment vieren?

Wij organiseren uiteenlopende partijen naar ieders wens en budget. Je bent van harte welkom in ons restaurant maar we komen ook graag bij je thuis of op het Amelander vakantieadres.

Wij hebben een hele hippe foodtrailer voor verschillende foodconcepten! Wil je je gasten heerlijk eten bezorgen op een tuinfeest, borrel, bruiloft of personeelsfeest? Onze mobile foodtrailer is een unieke toevoeging aan ieders feest! Je kunt ons inhuren voor verschillende foodconcepten, bijvoorbeeld: catering hapjes & salades, walking dinner, high wine, high beer, barbecue, sushi of buffet!

Wil je meer weten? Bel ons gerust en vraag naar Louise of download de evenementen brochure hieronder.
We werken volgens de uniforme voorwaarden horeca.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

NNeem contact met ons op

Recensies

Bij stranders krijg je een prijs kwaliteit verhouding die je nog weinig tegen komt in de horeca!

Voor de zoveelste keer een top ervaring. Bediening weet waar het om draait en dat is de beleving! Van het brengen van de dagverse vis aan tafel tot aan de keuze van de kazen voor het kaasplankje, alles klopt. Het voorgerecht met coquilles is een echte aanrader en mocht je net als ik niet kunnen kiezen voor een soort vis als hoofdgerecht dan is de keuze voor de warme seaplatter een echte aanrader. Hierbij is de zeewolf de ster en het sliptong de klassieker! Bij stranders krijg je een prijs kwaliteit verhouding die je nog weinig tegen komt in de horeca!

Ook de desserts zijn zeker niet verkeert.

Als je een vismaaltijd zoekt is dit waarschijnlijk de plek om te eten op Ameland. Binnen kan je uit verscheidene luxe vismaaltijden kiezen. Waaronder plates met meerdere vissoorten. Ook een schelpdieren variant bestaat hiervan. Ook de desserts zijn zeker niet verkeert. Ook bij het afhalen van gefrituurde vis kan je lekker eten verwachten. De patat is (dikke) boeren friet met schil, ook bij afhalen niks mis mee maar ongewoonlijk en misschien niet ieders smaak

Voor de mensen die van vis houden een van de leukere restaurants van Ameland.

Lekker eten en met zorg bereid. Er wordt rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren en de sfeer is gezellig. Voor de mensen die van vis houden een van de leukere restaurants van Ameland.