High tea

 

We hebben onze welbekende high tea in een hip jasje gestoken!

De high tea is weer terug bij StrAnders! Terug van weggeweest en in een nieuw jasje! Maar vooral nog hip en erg lekker! Voor elke gelegenheid, tijd met familie of vrienden, een verjaardag, personeelsuitje, babyshower of surprise party. Het menu bestaat uit hartige gerechtjes, fruit en uiteraard genoeg voor de zoetekauw!

Wat kunt u verwachten: onder andere,

  • Witte chocolade kwarktaartje
  • Lemoncurd taartje met roodfruit
  • Bonbons
  • Amelander kroketjes van Wad’n keuken
  • Broodje met huisgemaakte terrine
  • Brioche met huisgerookte zalm

– Graag tijdig reserveren
– Te reserveren tot 16:00 uur
– Geschikt voor groepen – vanaf 27,50 euro p.p.
– Vanaf 2 personen.
– Is het een babyshower? Met een toeslag maken we het feestje graag in een bepaald thema.

Prijs zonder drankjes: 22,50 pp
Prijs met onbeperkt koffie/thee/welkomst cocktail: 27,50 pp

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem contact met ons op

Adres

Restaurant StrAnders

Strandweg 71

9164 KA Buren

Telefoon & Whatsapp

0519 543029
06 10 514 376

Recensies

Bij stranders krijg je een prijs kwaliteit verhouding die je nog weinig tegen komt in de horeca!

Voor de zoveelste keer een top ervaring. Bediening weet waar het om draait en dat is de beleving! Van het brengen van de dagverse vis aan tafel tot aan de keuze van de kazen voor het kaasplankje, alles klopt. Het voorgerecht met coquilles is een echte aanrader en mocht je net als ik niet kunnen kiezen voor een soort vis als hoofdgerecht dan is de keuze voor de warme seaplatter een echte aanrader. Hierbij is de zeewolf de ster en het sliptong de klassieker! Bij stranders krijg je een prijs kwaliteit verhouding die je nog weinig tegen komt in de horeca!

Ook de desserts zijn zeker niet verkeert.

Als je een vismaaltijd zoekt is dit waarschijnlijk de plek om te eten op Ameland. Binnen kan je uit verscheidene luxe vismaaltijden kiezen. Waaronder plates met meerdere vissoorten. Ook een schelpdieren variant bestaat hiervan. Ook de desserts zijn zeker niet verkeert. Ook bij het afhalen van gefrituurde vis kan je lekker eten verwachten. De patat is (dikke) boeren friet met schil, ook bij afhalen niks mis mee maar ongewoonlijk en misschien niet ieders smaak

Voor de mensen die van vis houden een van de leukere restaurants van Ameland.

Lekker eten en met zorg bereid. Er wordt rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren en de sfeer is gezellig. Voor de mensen die van vis houden een van de leukere restaurants van Ameland.