Kidskaart

 

Restaurant StrAnders beschikt over een prachtige grote tuin, waar kinderen zich prima vermaken in de speeltuin. Bovendien kunnen kinderen kiezen van hun eigen kindermenu en worden kindergerechten op verzoek extra snel bereidt. Onze unieke plek is er een waar je eens geweest moet zijn!

Voorgerechten

Soep van de dag  4,50
Brood met smeersels om te delen  6,75

Extra’s

Appelmoes   1,00
Portie warme groente   4,50

Kindergerechten

Kibbeling   9,00
Zalmfilet   11,50
Gamba’s in knoflook   14,00
Krokante kipstukjes (licht pittig)   9,00
Kaaskroketjes   9,50
Frikandel/kroket   8,50

Deze gerechten worden geserveerd met frietjes, komkommer, meloen, passende saus en mayo. Iets anders dan friet? Vraag de bediening.

 


Nagerechten

Kinderijsje   4
Pop up lollipop   3,50
Raket   2,80

Recensies

Bij stranders krijg je een prijs kwaliteit verhouding die je nog weinig tegen komt in de horeca!

Voor de zoveelste keer een top ervaring. Bediening weet waar het om draait en dat is de beleving! Van het brengen van de dagverse vis aan tafel tot aan de keuze van de kazen voor het kaasplankje, alles klopt. Het voorgerecht met coquilles is een echte aanrader en mocht je net als ik niet kunnen kiezen voor een soort vis als hoofdgerecht dan is de keuze voor de warme seaplatter een echte aanrader. Hierbij is de zeewolf de ster en het sliptong de klassieker! Bij stranders krijg je een prijs kwaliteit verhouding die je nog weinig tegen komt in de horeca!

Ook de desserts zijn zeker niet verkeert.

Als je een vismaaltijd zoekt is dit waarschijnlijk de plek om te eten op Ameland. Binnen kan je uit verscheidene luxe vismaaltijden kiezen. Waaronder plates met meerdere vissoorten. Ook een schelpdieren variant bestaat hiervan. Ook de desserts zijn zeker niet verkeert. Ook bij het afhalen van gefrituurde vis kan je lekker eten verwachten. De patat is (dikke) boeren friet met schil, ook bij afhalen niks mis mee maar ongewoonlijk en misschien niet ieders smaak

Voor de mensen die van vis houden een van de leukere restaurants van Ameland.

Lekker eten en met zorg bereid. Er wordt rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren en de sfeer is gezellig. Voor de mensen die van vis houden een van de leukere restaurants van Ameland.

Openingstijden Restaurant 

Maandag gesloten
Di - wo - do geopend van 16.00 uur
Vr-za-zo geopend vanaf 12.00 uur

 

 

Openingstijden
Take Away

Maandag gesloten
Di - wo - do geopend van 16.00-19.00 uur
Vrijdag geopend vanaf 11.30-19.00 uur
Za-zo geopend vanaf 12.00-19.00 uur