Take Away BESTEL ONLINE
Recensies? Wij zijn benieuwd!
RESERVEREN
BELLEN
0519-543029

WHATSAPP
06 10 514 376

ADRES
STRANDWEG 71
BUREN AMELAND
 

Heeft u ook lekker gegeten en een leuke avond gehad? Laat het ons weten via Tripadvisor.
 

"Super lekkere oesters en vis gegeten! Vanavond hier gegeten , Mijn moeder had Japanse oesters die hier vers in ameland zijn gevangen. Ik zelf had de noordzee hollandse tong was erg lekker met een bijzondere salade met heerlijke friet! Vriendelijk personeel aandacht voor de klant. Beste vis restaurant van het eiland!"

 

"Heerlijk gegeten Even zoeken, op weg naar het strand bij Buren. De dames hebben de zaak goed in de hand. Fantastisch gegeten, erg mooie kwaliteit, alles vers en zelf bereid. Goede wijn adviezen. Prijs kwaliteit is prima aanrader."

 

"Heerlijk voor hele gezin. Heerlijk gegeten, ruime en bijzondere keuze uit gerechten. Prachtig op het bord! Ook voor kinderen leuke placemat die ze kunnen kleuren, veel kinderstoelen, lekkere gerechten. Zalige cocktails. Goddelijke toetjes!"

 

"Topkwaliteit! Heerlijke vis! We hadden gereserveerd omdat we in de Amelander positief artikel gelezen hadden. En het bleek helemaal te kloppen. Heerlijke vis, goede kwaliteit. Ook biologische wijnen en niet verkrijgbaar. En we zagen ook een wijn van wijngoed Thorn op de kaart staan!

Het eten was dus heerlijk. Mooie goede porties en mooie combinatie. De zeekraal en de groene asperges waren als warme groenten heerlijk bij de Noordzee tong! De bediening was keurig!
Kortom aanrader."

"Restaurant StrAnders onderscheidt zich door de gezellige, ongedwongen sfeer, die mede bepaald wordt door de vlotte en informele bediening, in de keuken staat een sterk team dat elke avond de heerlijkste gerechten voor u klaar maakt."

RESERVEREN

ADRES
STRANDWEG 71, BUREN AMELAND