Shared lunch

 

Een goede lunch is genieten!

Bij Restaurant StrAnders zijn er enorm veel opties voor de lunch. Of je nu met je familie bent, een vergadering hebt of iets te vieren hebt. We verzorgen graag uitgebreide, lekkere lunches voor ieder gezelschap.

Kleine Lunchgerechtjes om te delen vanaf 17,50 pp

  • Kopje huisgemaakte dagsoep
  • Getoast vloerbrood met serrano, artisjok, tomaten, tuinbonen
  • Brioche huisgerookte zalm, langoustine mayo, verse kruiden
  • Brioche met mini kroketje van Wad ’n keuken
  • Kleine ceasar salad met gamba

Een zoetekauw?  Zie onze high tea optie 😉

– Deze lunch dient 24 uur van tevoren worden gereserveerd.
– Te reserveren tussen 12.00 uur en 16.00 uur.
– Vanaf 8 personen

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem contact met ons op

Adres

Restaurant StrAnders

Strandweg 71

9164 KA Buren

Telefoon & Whatsapp

0519 543029
06 10 514 376

Recensies

Bij stranders krijg je een prijs kwaliteit verhouding die je nog weinig tegen komt in de horeca!

Voor de zoveelste keer een top ervaring. Bediening weet waar het om draait en dat is de beleving! Van het brengen van de dagverse vis aan tafel tot aan de keuze van de kazen voor het kaasplankje, alles klopt. Het voorgerecht met coquilles is een echte aanrader en mocht je net als ik niet kunnen kiezen voor een soort vis als hoofdgerecht dan is de keuze voor de warme seaplatter een echte aanrader. Hierbij is de zeewolf de ster en het sliptong de klassieker! Bij stranders krijg je een prijs kwaliteit verhouding die je nog weinig tegen komt in de horeca!

Ook de desserts zijn zeker niet verkeert.

Als je een vismaaltijd zoekt is dit waarschijnlijk de plek om te eten op Ameland. Binnen kan je uit verscheidene luxe vismaaltijden kiezen. Waaronder plates met meerdere vissoorten. Ook een schelpdieren variant bestaat hiervan. Ook de desserts zijn zeker niet verkeert. Ook bij het afhalen van gefrituurde vis kan je lekker eten verwachten. De patat is (dikke) boeren friet met schil, ook bij afhalen niks mis mee maar ongewoonlijk en misschien niet ieders smaak

Voor de mensen die van vis houden een van de leukere restaurants van Ameland.

Lekker eten en met zorg bereid. Er wordt rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren en de sfeer is gezellig. Voor de mensen die van vis houden een van de leukere restaurants van Ameland.