StrAnders
take away

 

Je kunt ook lekker thuis genieten van onze gerechten. Bij ons afhaalloket StrAnders Take Away kun je terecht voor de lekkere trek, een gezond tussendoortje of een uitgebreide maaltijd. Het menu bestaat uit versbereide maaltijdsalades en versgebakken visjes en appetizers & bites : sashimi zalm, oesters, kokkels, jamon iberico & heerlijke olijven.  Heerlijke knoflook gamba’s en gegrilde Amelander herefordburgers. Als laatste mag de huisgemaakte kibbeling natuurlijk niet ontbreken. Het assortiment is breed, vers en wisselend!

StrAnders sushi box voor thuis

Sushi op het moment niet standaard beschikbaar. Alleen mogelijk voor groepen vanaf 8 personen op aanvraag!

Na het hoogseizoen zijn er meer mogelijkheden voor sushi bestellingen.

Verse Fish & Seafood Platter voor thuis

Een uitgebreide keuze aan schaal- en schelpdieren en vers gebakken vis voor thuis!

Neem telefonisch contact met ons op / stuur ons een mail:

06 10 51 43 76 / info@restaurantstranders.nl

 

 

Vrijdag Visdag; Op vrijdag zijn we altijd open om 11.30 uur!

Elke vrijdag is het Visdag! Bij ons is het eigenlijk altijd visdag maar speciaal op vrijdag is de Take Away extra vroeg open! Namelijk al vanaf 11:30 uur. Zo kun je tussen de middag lekker vis eten of bestel je een gezonde snack voor op de boot naar huis.

Borrelbox stranders

Duurzaam gevangen vis

 Bij de Take Away werken we met uitsluitend ”Goede Vis”’. Het MSC-keurmerk staat op visproducten die op een duurzame manier gevangen zijn. MSC staat voro Marine Stewardship Council en is een onafhankelijke, internationale non profit organisatie.